0311035349 / 0311035348 • office@cadsolutions.ro

Trimble VRS Now - serviciul de corectii RTK

Incepand cu data de 1 Martie 2012, serviciul de date pentru pozitionare in sistem RTK Trimble VRS Now™ este disponibil si in Romania, oferind posibilitatea pozitionarii cu o precizie crescuta pentru utilizatorii de echipamente GNSS RTK.

Serviciul Trimble VRS Now™, care a fost implementat prin parteneriatul stabilit intre Trimble si SysCAD Solutions S.R.L., asigura o pozitionare rapida, usor de utilizat si precisa a sistemelor GNSS pentru o multime de aplicatii, precum: masuratori topografice de precizie, constructii, agricultura, gestiunea proprietatilor, monitorizarea mediului, prevenirea dezastrelor si accidentelor, servicii meteorologice si cercetare stiintifica.

Serviciul Trimble VRS Now™ Romania se adauga la serviciile Trimble VRS Now™ existente in Germania, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Republica Ceha, Suedia, Estonia, Irlanda, Spania si un numar insemnat de state din SUA.

Serviciul dedicat de planificare, permite utilizatorilor sa realizeze pozitionarea precisa cu un inalt grad de acuratete in reteaua Trimble VRS Now™ din intreaga Europa, simplificand accesul la corectiile de pozitionare de inalta precizie GNSS. Astazi, Trimble este prima si singura companie care asigura servicii RTK ce permit utilizatorilor sa lucreze in diverse tari, fara sa-si faca griji in privinta complexitatii sistemului de pozitionare. Clientii pot deasemenea sa urmareasca foarte precis in timp real, masuratorile efectuate pe suprafete mari, prin intermediul serviciului inclus iScope™.

Serviciile VRS Now™ se bazeaza pe tehnologia unica de tip VRS inventata de Trimble, care combina algoritmii sofisticati cu experienta din teren si calitatea statiilor de referinta cu operare continua (CORS) construite de Trimble.

Pentru mai multe informatii despre serviciile Trimble VRS Now™ va rugam sa vizitatihttp://www.trimble.com/positioning-services/vrs-now.aspx.

DOCUMENTE
  Proces verbal de receptie servicii
Clic aici pentru procesul verbal de la ANCPI

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..