loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

TELEDYNE OPTECH MAVERICK MMS

Optech Maverick MMS

Sistem de colectare date spatiale portabil, puternic, usor de utilizat, cu accesorii:

- camera foto integrata de inalta rezolutie LB5 360° (6 x 5 MP CCD)

- scaner LiDAR integrat, 700000 puncte/secunda

- sistem de pozitionare GPS/INS integrat

- doua hard-discuri integrate detasabile 2 x 1TB

 

 maverick_518

Sistemul include:

Cablu de alimentare - Cablu 5m pentru alimentare 12-23 V CC de la o sursa standard de autovehicul de 12V

Software colectare date - Aplicatie care permite utilizatorului conectarea, controlul si monitorizarea colectarii datelor utilizand ultima versiune a oricarui browser web uzual, de pe un dispozitiv conectat la internet, ex: iPAD sau iPhone (iPAD/iPhone nu sunt incluse)

Software procesare date - Aplicatia de post-procesare “Distillery” permite utilizatorului sa proceseze, vizualizeze si sa exporte datele colectate. Datele LiDAR vor fi exportate in fisiere LAS, imaginile vor fi exportate in formatul JPEG sferic, si datele de pozitie vor fi exportate intr-un fisier GPS. Programul de post-procesare este inclus pe stickul USB.

Instruire video - Maverick va fi livrat impreuna cu materiale video de instruire care prezinta toate aspectele privind configurarea sistemului, operarea si procesarea datelor.

Cutie de transport - Cutie de transport robusta pentru unitatea Maverick precum si hard-discurile, dispozitiv de stocare pentru hard-discuri, cablu alimentare si stick USB.

Garantie 12 luni  - Optech garanteaza echipamentul in cazul defectelor de material sau fabricatie in conditiile utilizarii conform ghidului Optech pentru 1 an de la data livrarii initiale. Componentele si manopera sunt incluse. Reparatiile se efectueaza la sediul Optech.

OPTIUNI HARDWARE

Dispozitiv de prindere acoperis auto: Dispozitivul de prindere se ataseaza pe acoperisul  celor mai multe autovehicule. Dispozitivul de prindere fixeaza Maverick in pozitie, inaltimea poate fi ajustata. Dispozitivul de prindere permite bratului care sustine Maverick sa fie inaltat sau coborat pentru instalare usoara. Include o cutie de transport dedicata.

Dispozitiv magnetic de prindere acoperis auto: Suportul magnetic pentru acoperișul auto, utilizează patru picioare magnetice pentru a fi atașate în siguranță pe o placa magnetica. Înălțimea fixă ​​asigură o platformă sigură și înaltă pentru Maverick în timpul colectării.

Sunt incluse  uneltele necesare pentru instalare și demontare.

Rucsac pentru scanare – contine hamul si curelele care sustin senzorul Maverick deasupra capului persoanei care poarta rucsacul.

Include acumulatorul și cablul de alimentare.

DOCUMENTE

Pentru mai multe informatii despre modemul radio extern South HX-U202, va rugam sa ne contactati. 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..