loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro/consultati masuri protectie COVID-19

Receptor GNSS ComNav T300 Plus

Receptorul GNSS T300 Plus

GPS ULTRA-FIABIL

Receptorul SinoGNSS T300 Plus este succesorul T300, ofera 572 canale GNSS, suporta toate constelatiile GNSS existente si este pregatit pentru cele proiectate. Cu tehnologia avansata QUANTUM™ pozitia si fiabilitatea sunt mult imbunatatite astfel incat roverele GNSS pot fi utilizate in zone acoperite.

DESIGN COMPACT

SinoGNSS T300 Plus combina o placa GNSS, Bluetooth®, radio TX&RX UHF si un modem 4G intr-un corp compact si rezistent, creat pentru conditii dificile de masuratori. Modemul 4G incorporat asigura conlucrarea T300 Plus cu retelele CORS. In plus, senzorul de inclinare al T300 Plus suporta o inclinare de pana la 30°, pastreaza precizia o precizie a pozitiei de pana la 3 cm si puteti verifica nivela electronica pentru masuratori rapide pe teren.

FLEXIBILITATE PE TEREN

Radioul UHF integrat functioneaza in intervalul 410 - 470 MHz si cu un interval intre frecvente de 12.5 KHz, T300 Plus este compatibil cu alte radiouri si permite selectarea frecventelor in functie de necesitati. UHF TX/RX incorporat permite de asemenea utilizarea receptorului ca baza sau rover. Pentru functia Radio router, T300 Plus poate transmite date de corectie de la baza catre alte rovere, marind raza de lucru pe teren.

BATERIE INTELIGENTA

Cu doua baterii care pot fi schimbate in timpul functionarii T300 Plus permite extinderea timpului de lucru. Indicatorii LED ai bateriilor arata nivelul acestora, si puteti inlocui bateriile sau conecta T300 Plus la un incarcator extern. Beneficiati de designul bateriilor compatibile cu Canon LP-E6, care pot fi achizitionate si inlocuite usor pe piata locala.

 Caracteristici

  • GPS L1/L2/L5, BeiDou B1/B2/B3, GLONASS L1/L2, Galileo SBAS
  • Tehnologie Quantum™ avansata
  • WiFi/UHF/Modem 4G
  • Compensarea inclinarii
  • Baterie inteligenta
  • Consum redus
  • Suport pentru linii de baza lungi E-RTK

 

 

  

 

Pentru mai multe informatii despre sistemul GPS ComNav T300 Plus, va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..