0311035349 / 0311035348 • office@cadsolutions.ro

progeCAD Architecture

ProgeCAD Architecture este un program de proiectare in arhitectura 2D & 3D care utilizeaza formatul de fisiere DWG. Foarte intuitiv, tehnologia puternica BIM va ajuta sa desenati mai rapid in 3D si 2D. Foarte usor si rapid pentru utilizatorii AutoCAD sau progeCAD si 100% DWG.

In vederea 2D sau 3D, progeCAD Architecture va pune la dispozitie librarii de obiecte inteligente si parametrice pentru desenarea cladirilor si interioarelor: pereti, ferestre, usi, scari, balcoane, acoperisuri... Trebuie doar sa selectati o forma si sa-i modificati dimensiunile.

Editarea proiectului dumneavoastra 3D este foarte simpla, un dublu click pe elementul ale carui dimensiuni doriti sa le modificati, si trageti sau deplasati elementul pentru a-i schimba pozitia.

 • 3D simplu cu obiecte parametrice inteligente
 • Asemanator AutoCAD®: Acelasi format si aspect
 • 2 programe in 1: Programul nostru de arhitectura include si mediul CAD standard si optiunile acestuia, puteti sa-l utilizati pentru desene CAD sau pentru BIM
 • Proiectare 3D foarte usoara si rapida cu obiecte parametrice inteligente si librarii extinse. Doar selectati o forma si alegeti dimensiunile
 • Creati scari si acoperisuri 3D cu doar cateva clickuri
 • Obtineti automat toate desenele 2D din modelul 3D: planuri de etaj, elevatii, perspective, sectiuni transversale... actualizate in timp real!
 • Accesibil dar puternic!

Foarte usor de invatat, chiar si de catre ne-proiectanti! Recunoscut ca o alternativa exceptionala si accesibila pentru Revit sau ArchiCAD, progeCAD Architecture este mult mai rapid si mai intuitiv.

PRODUCTIVITATE FARA RIVAL! Cu progeCAD Architecture desenati in 3D mai rapid si mai simplu decat in 2D utilizand programe CAD traditionale, si castigati foarte mult timp cand efectuati modificari. In plus puteti extrage toate desenele 2D DWG si programul le va actualiza automat cand modificati proiectul 3D!

Avantaje ale progeCAD Architecture

 • Compatibilitate DWG combinata cu modul de lucru inovativ BIM (Building Information Modeling)
 • Structura BIM avansata permite actualizarea continua a desenelor proiectului (sectiuni, vederi, perspective, etc), pastrand si toate interventiile utilizatorului (introducerea de obiecte in librarie, text, note, etc)
 • Similar cu Revit® sau Archicad®
 • Smart explorer pentru desenele proiectului (browser al desenelor)
 • Rendare rapida bazata pe OpenGL precum si deplasari virtuale in timp real prin modelul creat
 • Modelarea avansata a acoperisurilor cu optiuni nelimitate de proiectare pentru orice structura de acoperis, cu adaugarea de componente cum ar fi aticuri, luminatoare, deschideri inclinate si multe altele
 • Proiectarea inteligenta permite crearea mai multor obiecte (hornuri, pergole, etc)
 • Imbunatatiri semnificative privind proiectarea arhitecturala (alipiri inteligente automate intre obiecte numai daca este necesar, ascunderea optionala a liniilor peretilor/placilor la afisarea sectiunilor, definirea obiectelor prin polilinii in fiecare dialog, etc) precum si proiectare topografica (crearea complet automata a triunghiurilor modelului terenului)
 • Performante fara rival datorita noului motor de mare viteza IntelliCAD v.6.6
  Alte imbunatatiri includ: interfata noua, panel de proprietati, urmarire polara si multe altele
 • Librarii de blocuri 2D si 3D
 • Mai multe: cotare automata, librarii de mobilier 3D si tururi virtuale, cantitati de materiale, generarea 3D a terenului si excavatiei...

Caracteristici

Modelare arhitecturala
Cu progeCAD Architecture puteti proiecta direct pe modelul 3D al cladirii, prin manipularea obiectelor si elementelor de arhitectura cu forma libera in timp real. Acest lucru este posibil nu numai pentru obiectele simple dar si pentru obiectele compuse deoarece structura acestora urmareste logica sinergistica BIM. Aceasta permite modelarea rapida si usoara a celor mai complexe idei.

Rendare la calitate inalta 
Cu PhotoPRO puteti crea imagini de inalta calitate, foto-realiste, multumita algoritmilor rapiziOpenGL si tehnologiei de trasare de ultima ora. Deoarece fiecare obiect include ca atribute materialele si texturile, puteti obtine o reprezentare de calitate a realitatii cu un click de mouse.

Tur virtual 
Cu WalkPRO puteti face un tur virtual al modelului foto-realistic 3D, in interior si in exterior, utilizand diverse optiuni (scari, usi). In plus puteti crea fisiere video avi apasand butonul "record".

Elemente si structuri compuse
progeCAD Architecture include un set de dialoguri sofisticate si modelatori pentru a crea placi, scari, acoperisuri, si elemente verticale sau orizontale de orice tip si forma. Modelarea si editarea dinamica a oricarui element compus se face prin dialogurile parametrice ale progeCAD Architecture care acopera practic toate cazurile posibile. Comportarea parametrica a tuturor acestor structuri permite schimbarea celor mai multe proprietati ale acestora oricand in timpul proiectarii. Prin utilizarea acestor unelte BIM, utilizatorul poate analiza rapid solutii alternative de proiectare pentru a le gasi pe cele mai potrivite.

Printre altele, progeCAD Architecture ofera:

 • Casute de dialog pentru definirea si modelarea grinzilor, coloanelor, placilor si altor elemente structurale.
 • Modelarea scarilor pentru a genera cele mai complexe forme, impreuna cu accesoriile acestora.
 • Modelarea acoperisurilor cu optiuni nelimitate de proiectare pentru orice structura de acoperis si adaugarea de componente cum ar fi aticuri, luminatoare, deschideri inclinate si altele.
 • Dialoguri pentru elementele verticale, rampe, sine, si multe alte elemente specifice cum ar fi hornuri si pergole.

In plus fata de generatoarele parametrice ale librariei, oriunde este nevoie (deschideri, inchideri, etc), progeCAD Architecture include si un numar mare de obiecte (accesorii, simboluri, etc), grupate in librarii tematice (Mobilier camera de zi, Mobilier bucatarie, Mobilier birou, Echipamente, Plante, etc). In plus, prin Editorul Dinamic al Librariei, puteti defini si crea noi librarii, edita obiectele existente sau chiar insera desene dwg pe care le transformati in obiecte de librarie.

Componenta topografica
progeCAD Architecture include o componenta completa pentru Topografie, inclusiv un grup de comenzi inteligente pentru creara rapida si precisa a desenelor topografice si generarea automata a modelului 3D al terenului.

BIM arhitectural avansat
progeCAD Architecture este un program arhitectural cu in care tehnologia BIM sofisticata va ajuta la fiecare pas. Desenarea in 3D cu progeCAD Architecture este mai rapida si mai usoara decat in 2D cu programe CAD obisnuite cum ar fi AutoCAD sau progeCAD Professional.

Compatibilitate DWG 
progeCAD Architecture lucreaza cu formatul de fisier DWG, cea ce il face compatibil cu AutoCAD®, progeCAD® si alte programe CAD bazate pe DWG/DXF.

Motor asemanator Autocad® 
Setul complet de optiuni CAD standard. Comenzi de desenare 2D si 3D cu suprafete si solide ACIS.

Desenarea peretilor si deschiderilor
In privinta functiilor de desenare a peretilor si deschiderilor, progeCAD Architecture contine toate comenzile necesare pentru modelarea fara restrictii a formei de baza a cladirii, cum ar fi deplasarea paralela a peretilor, decuparea, extinderea, alipirea si spargerea zidurilor, precum si plasarea deschiderilor de orice tip (ferestre, usi glisante, deschideri, arce).

progecad-architecture_1_529 

progecad-architecture_2_620 

Modelarea 3D a elementelor si structurilor compuse
progeCAD Architecture include un set de dialoguri sofisticate si modelatori pentru a crea placi, scari, acoperisuri, si elemente verticale sau orizontale de orice tip si forma. Modelarea si editarea dinamica a oricarui element compus se face prin dialogurile parametrice ale progeCAD Architecture care acopera practic toate cazurile posibile. Comportarea parametrica a tuturor acestor structuri permite schimbarea celor mai multe proprietati ale acestora oricand in timpul proiectarii. Prin utilizarea acestor unelte BIM, utilizatorul poate analiza rapid solutii alternative de proiectare pentru a le gasi pe cele mai potrivite.

progecad-architecture_3_620 

Rendare arhitecturala avansata 
progeCAD Architecture include un modul foto-realistic care produce scene realiste de inalta calitate. Utilizeaza o librarie bogata de materiale reale cu textura (marmura, lemn, piatra, mocheta, etc) care pot fi selectate si ajustate daca este necesar.

progecad-architecture_4_620 

Tur virtual 3D 
progeCAD Architecture contine un modul care genereaza tururi virtuale intr-o maniera foarte simpla: Orice "calatorie" virtuala poate fi salvata sub forma unui fisier avi. Mai mult decat o simpla deplasare, grupul de comenzi "Walk" permite si alte efecte vizuale, cum ar fi urcatul scarilor, deschiderea usilor, etc. In plus, modulul poate oferi experienta realitatii stereoscopice 4D prin utilizarea unor ochelari stereo. 

Placi
Crearea rapida a placilor prin puncte sau polilinii. Crearea usoara a golurilor circulare sau poligonale (ex. pentru scari).

progecad-architecture_5_436 

Modelarea acoperisurilor
Modelarea acoperisurilor cu optiuni nelimitate de a proiecta orice tip de structura de acoperis, si de a adauga componente cum ar fi aticuri, luminatoare, deschideri inclinate si altele. Comanda de modelare creaza toate tipurile de acoperisuri in trei dimensiuni (3D) precum si proiectiile acestora (2D) si permite hasurarea selectiei pe modelul 3D si pe planul terenului.

progecad-architecture_6_620 

Scari 
Modelarea scarilor pentru generarea celor mai complexe forme, impreuna cu accesoriile si componentele acestora.

 

Rampe, balustrade 
Dialoguri pentru elemente verticale, fatade, rampe, balustrade si multe alte obiecte specifice cladirilor cum ar fi hornurile si pergolele.

Stalpi si grinzi 
Unelte pentru definirea si modelarea grinzilor, coloanelor, placilor si altor elemente structurale parametrice.

progecad-architecture_8_461 

Blocuri 2D si 3D incluse 
In plus fata de generatoarele parametrice ale librariei, oriunde este nevoie (deschideri, inchideri, etc), progeCAD Architecture include si un numar mare de obiecte (accesorii, simboluri, etc), grupate in librarii tematice (Mobilier camera de zi, Mobilier bucatarie, Mobilier birou, Echipamente, Plante, etc). In plus, prin Editorul Dinamic al Librariei, puteti defini si crea noi librarii, edita obiectele existente sau chiar insera desene dwg pe care le transformati in obiecte in librarie.

progecad-architecture_9_620

Comparatie

progeCAD ArchitectureprogeCAD Architecture ProAutoCAD
FullLT
Posibilitatea de a lucra direct pe modelul 3D real al cladirii Da    
Toate aspectele desenelor proiectului (vederi, sectiuni, axe) sunt actualizate global Da    
Intreaga cladire (compusa din parti/nivele) poate fi editata si modelata global Da    
Butonul cu proprietati pentru orice obiect Da    
Editarea obiectelor simple (pereti, placi, grinzi, etc) Da    
Editarea obiectelor complexe (direct sau prin dialoguri parametrice) Da    
Posibilitati de editare a grupurilor (ex. modificarea unei caracteristici comune pentru un grup de elemente) Da    
Utilizarea generatoarelor pentru entitati standard in constructie (ex. deschideri) Da    
Modelarea parametrica a obiectelor specifice (placi, fatade, balustrade, etc) Da    
Modelarea inteligenta a componentelor arhitecturale complexe (modelarea scarilor, acoperisurilor, etc) Da    
Cote atribuite automat obiectelor Da    
Integrare sinergistica intre desenele arhitecturale, foto-realism si animatie Da    
Librariile de obiecte adaptate usor in modelul 3D Da    
Listarea automata a cantitatilor de materiale Da    
Aplicarea si editarea texturilor materialelor in desen Da    
Rendare de mare precizie a modelului 3D Da Da  
Capabilitati de rendare si animatie Da Da  
Optiuni de integrare cu aplicatiile de inginerie civila si mecanica Da Da  
Usor de invatat si utilizat productiv dupa o instruire rapida Da    
Timpul de completare pentru un proiect este foarte mic fata de un program de proiectare in plan Da    
Timpul de editare/modificare pentru un proiect este foarte mic fata de un program de proiectare in plan Da    

 

Licente si servicii

progeCAD Architecture Download - SL - Licenta unica, poate fi inregistrata pe un singur calculator la un moment dat.

iCare disponibila acum pentru progeCAD Architecture 
iCare este cheia pentru productivitatea imediata si certitudinea utilizarii unui program actualizat, iCare

 • toate update-urile si noile versiuni ale progeCAD aparute in perioada de valabilitate iCare
 • suport tehnic premium, furnizat online
 • curs de instruire online pentru a descoperi rapid optiunile avansate
 • acces in zona rezervata cu servicii exclusive

Serviciile iCare pot fi furnizate impreuna cu un pachet software la un pret redus, sau in maxim 30 de zile de la data achizitiei.

Pentru mai multe informatii despre progeCAD Architecture, va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..