loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

ProgeCAD 2020 Professional Single License (licenta perpetua)

ProgeCAD este o aplicație CAD 2D / 3D compatibilă cu AutoCAD® care funcționează cu fișierele AutoCAD® DWG
 de la v. 2.5 la v. 2020 și importă fișierele Autodesk Revit® și IFC! 
Cea mai bună soluție pentru AEC, MCAD și toate utilizările CAD generice.
ProgeCAD se vinde cu licență perpetuă și oferă mai multe funcții CAD decât
AutoCAD® LT la o fracțiune din costul AutoCAD®, ArchiCAD® sau Microstation®

Noutati in ProgeCAD 2020

            IMPORT SHAPE

            Importati fisiere SHAPE (ESRI) cu geometrie si atribute in desene DWG. Comenzi specifice permit introducerea geometriei, managementul culorilor si layerelor, controlul dinamic al datelor

            NOUA RENDARE AVANSATA

            Noul motor de rendare permite crearea rapida de imagini realiste ale modelelor dumneavoastra, utilizand scene, materiale pre-setate, configuratii de lumini si posibilitatea de a adauga lumini si materiale create de utilizator.

            EXPORT PDF CU LAYERE

            Creati fisiere PDF de calitate din desene, (inclusiv layere). progeCAD Professional creaza fisierele PDF cu aceeasi structura a layerelor existenta in desen. Layerele pot fi apoi activate sau dezactivate in PDF utilizand Adobe Reader.

            EDITOR TEXT IN LOCATIE

            Noul editor permite editarea textului direct in desen. Proprietatile textului sunt controlate prin Ribbon/Bara de unelte a editorului de text

            CONTROLUL LUMINOZITATII OBIECTELOR

            Management avansat al elementelor cu control automat al luminozitatii obiectelor din layerele blocate si in referinte externe (xref), precum si a elementelor ne-editabile in blocuri.

            Nor de puncte

            Impreuna cu formatele de fisiere standard (PCG sau ISD) acum puteti importa si nori de puncte in formate cum ar fi XYZ, PLY si LAS.

            Comanda Superhatch

            Creati modele de hasuri din imagini, blocuri, referinte externe (xref)  si  stergeri.

            CORECTIA PERSPECTIVE IMAGINII

Multumita noului plugin introducerea imaginilor si fotografiilor este usoara si intuitiva, cu posibilitatea de a corecta perspectiva acestora prin sistemul multi-punct.

            ALTE OPTIUNI NOI...

            Izolati si ascundeti obiectele, export PDF optimizat, management imbunatatit al obiectelor acoperite, noi unelte expres, selectarea solidelor 3D prin meniul contextual, comenzile VPmax-VPmin pentru o manipulare mai buna a vederilor in Layout.

            Addonul 3D EasyArch

            Acest plugin pentru proiectare arhitecturala parametrica creste productivitatea in crearea planurilor de etaj. Pluginul lucreaza in 2D si 3D, genereaza pereti parametrizati, usi, ferestre, scari in doar cativa pasi, de asemenea furnizeaza o librarie de blocuri dinamice pentru proiectare interna.

            Partajarea fisierelor DWG – DXF / Convertor PDF-DWG

            Acest modul permite conversia fisierelor PDF in desene DWG CAD editabile, cu suport pentru layere. Liniile, formele si textele sunt editabile cu progeCAD la fel ca si obiectele CAD originale. Multumita acestei unelte desenele originale nu sunt necesare pentru a importa detalii din cataloage PDF si manuale, proiecte existente si desene in progeCAD.

 

            Partajarea datelor in formatele de fisiere DWG/DXF cu colegii si clientii care utilizeaza AutoCAD® sau alte programe CAD compatibile DWG.

Formatul DWG nativ asigura un nivel inalt de compatibilitate cu fisierele DWG AutoCAD® pana la versiunea 2020.

            Layere default

            Configurati progeCAD cu layere default pentru a plasa automat dimensiunile si testele in layerul corect.

            Export PDF 3D

            progeCAD include modulul de conversie 3D PDF pentru exportul desenelor DWG/DXF in fisiere 3D PDF cu un singur click. Permite crearea unui fisier PDF adobe standard cu continut dinamic 3D inclus. Exportul PDF 3D permite partajarea datelor cu oricine oriunde pe glob intr-un mod simplu si inovativ si colaborarea cu profesionistii in proiectare precum si cu utilizatorii care nu utilizeaza software CAD. Pentru a deschide fisierele PDF 3D aveti nevoie doar de versiunea gratuita a Adobe Reader.

            Managerul librariei de blocuri

            Vectorizator

            Addonul Raster-Vector poate fi utilizat pentru a converti rapid imaginile sau desenele scanate in reprezentare vectoriala. Modulul incarca cele mai comune formate de imagine, modifica grosimea liniilor, detecteaza limitele, creaza vectori din liniile procesate si exporta rezultatul in formatul CAD DXF.

 

            ProgeCAD 2020- este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila AutoCAD® care lucreaza cu fisiere AutoCAD® DWG, incepand de la versiunea AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2020!

  • Compatibilitate totala cu Windows 8.1, pregatit pentru Windows 10.
  • Este cea mai buna solutie pentru AEC, MCAD, si alte sarcini CAD uzuale.
  • progeCAD este singurul program CAD DWG cu optiunea de export PDF 3D integrat!
  • Formatul nativ DWG al progeCAD asigura o compatibilitate totala cu AutoCAD® FARA A FI NEVOIE DE CONVERSIA FISIERELOR, si fara pierderi de informatii. progeCAD va permite sa salvati fisierele atat in formatul DWG cat si in formatul DXF.
  • progeCAD suporta o interfata completa cu un meniu, comenzi si iconite asemanatoare cu AutoCAD®.
  • progeCAD Professional este un program general de proiectare 2D si 3D, util pentru proiectarea CAD sau schitarea conceptelor. Ofera un grad inalt de compatibilitate cu AutoCAD® si Direct Modeling in formatul nativ .dwg. progeCAD ofera mult mai mult decat alternativele! progeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT la o fractiune din costul  AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

 

  • Licentele noi includ 1 luna de suport gratuit.

Cerinte software

  •  Windows® Vista, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1 si  Windows® 10.

Pentru mai multe informatii de spre ProgeCad 2020 va rugam sa ne contactati.

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..