0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

Microsurvey Field Genius

Cu ce se deosebeste FieldGenius de competitori?

Desenarea liniilor nu necesita coduri. Liniile sunt create automat fara a introduce coduri si sunt afisate automat, eliminand nevoia unei schite separate. Nu este necesara conectarea punctelor cand reveniti la birou.

Display avansat cu grafica de rezolutie inalta si o interfata intuitiva: FieldGenius prezinta bare de unelte customizabile, obiecte inteligente si panouri de control usor de utilizat pentru statii totale si GPS.

Trasare simpla: Alegeti dintre modurile de trasare grafic, grid si harta pentru a trasa usor punctele. Directia de referinta poate fi de asemenea ajustata.

Functioneaza pe o gama larga de ecrane: high-definition, standard, widescreen, portret, tableta. Customizati-va colectorul de date prin atribuirea de comenzi rapide tastelor functionale.

Unelte de calcul: Accesati calculatorul RPN incorporat din orice camp de editare.

Libertate hardware: FieldGenius poate lucra cu o mare varietate de receptoare GPS si carnete de teren. 

 

Consideram ca nu este necesar sa achizitionati echipamente noi doar pentru upgrada o componenta. In plus programele avansate pentru drumuri, suprafete, trasarea pantelor, puncte inteligente, import/export DXF & LandXML si suport complet pentru statii totale robotice si GPS. FieldGenius este alegerea potrivita pentru organizatiile interesate de productivitate.

Avatajul FieldGenius

FieldGenius va ofera un avantaj competitiv pe teren. Unii dintre clientii nostri au raportat o scadere cu pana la 30% a timpului necesar pentru a finaliza o lucrare datorita avantajelor oferite de FieldGenius.
Cand topografii observa pentru prima data FieldGenius prima lor reactie este "este diferit". Cand il utilizeaza pe teren realizeaza rapid ca aceasta diferenta face o diferenta.

 

top_features_001_842_01

top_features_002_842_01

top_features_003_842_01

top_features_004_842

 

 


Pentru mai multe informatii de spre MICROSURVEY FIELD GENIUS va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..