loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

HEMISPHERE S321+ Smart Antenna

Receptor GNSS Hemisphere S321+ (GSM +UHF)

Receptorul GNSS S321+

  • Multiple frecvente, multi-GNSS (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS)
  • Motor RTK Athena™ si corectii globale Atlas® L-band
  • Doua baterii litiu asigura 12 ore de functionare
  • Wi-Fi, UHF, comunicatii mobile si Bluetooth
  • Interfata de control WebUI accesata prin Wi-Fi
  • Memorie interna 8 GB pentru colectare date, download si upload

S321+ este noul receptor multi-GNSS de la Hemisphere. S321+ ofera performante robuste si precizie inalta intr-un pachet compact si solid. Cu multiple porturi de comunicatii si o interfata GNSS deschisa S321+ poate fi utilizat in mai multe moduri de operare. Utilizati S321+ ca o statie de baza pentru a transmite corectii RTK catre rovere. Transformati S321+ intr-un rover conectat la statia de baza prin radio UHF sau printr-o retea Wi-Fi. Interfata web incorporata (WebUI) poate fi utilizata pentru a controla si verifica functionarea receptorului si pentru update si activare firmware.  S321+ poate utiliza serviciile Athena si Atlas (este necesar un abonament).

 

Receptorul S321+ utilizeaza tehnologia Athena RTK. Cu Athena, S321+ ofera performante RTK foarte bune cand primeste corectii de la o statie de baza sau de la un sistem de corectii in retea. Cu mai multe optiuni de conectivitate, S321+ permite primirea corectiilor RTK prin radio, modem celular, Wi-Fi, Bluetooth sau conexiune seriala. S321+ ofera precizie centimetrica cu un timp de initializare aproape instantaneu si o constructie solida potrivita pentru medii de lucru dificile.

 

Receptorul S321+ permite utilizarea serviciului Atlas. Atlas este serviciul de corectii globale al Hemisphere, care poate fi adaugat la S321+ prin abonament. Sistemul Atlas ofera date de corectie cu precizie centimetrica in intreaga lume prin satelitii L-Band si prin internet. Cu Atlas, utilizatorii S321+ pot obtine o precizie sub-decimetrica oriunde pe planeta, fara a avea nevoie de o statie GNSS sau o infrastructura de comunicatii.

 

Atlas L-Band ofera urmatoarele beneficii:

  • Precizia pozitionarii - Precizie competitiva de pana la 2 cm RMS in anumite aplicatii
  • Sustenabilitatea pozitionarii - Pastrarea calitatii pozitiei in absenta semnalelor de corectie utilizand tehnologia patentata a Hemisphere.

 

 

 

DOCUMENTE
  Specificatii tehnice
Specificatii tehnice S321+
 

Pentru mai multe informatii despre sistemul GPS, va rugam sa ne contactati.

Sistem GNSS Hemisphere

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..