0311035349 / 0311035348 • office@cadsolutions.ro

UNICONTROL- Sisteme de ghidaj automat a Excavatoarelor

 

sigla_-unicontrol_300

Solutii de ghidare a utilajelor in construcții

 

 

UNICONTROL este o companie daneză, înființată în 2018, specializată în proiectarea și realizarea sistemelor 3D de ghidare pentru utilajele de construcții precum buldoexcavatoare, încărcătoare frontale și în curând utilaje similre vor fi disponibile și pentru autogredere.

          Deviza UNICONTROL este Simplitate în controlul utilajelor!

          La ora actuală, UNICONTROL are o rețea de dealeri în peste 20 de țări și peste 800 de sisteme 3D instalate pe utilaje în toată lumea.

          UNICONTROL în cooperare cu contractorii din domeniul construcțiilor a dezvoltat un sistem de control tridimensional al utilajelor caracterizat de o utilizare ușoară, interfață intuitivă și un preț rezonabil.

          Sistemele de control 3D al utilajelor de construcții realizate de UNICONTROL sunt dezvoltate în continuu, pe baza feedback-ului utilizatorilor asigurând toate funcțiile necesare unei utilizări simple și intuitive, generând productivitatea și permițând operatorului să realizeze operațiile într-un mod simplu, rapid și intuitiv.

          Paleta de sisteme dezvoltate de UNICONTROL cuprinde sisteme de ghidare 3D pentru Buldoexcavatoare și pentru Încărcătoare frontale.

          Sistemul de ghidaj 3D automat conține următoarele :

  • senzori - montați pe brațele utilajului, pe cupă, pe articulație, etc.
  • tableta - montată în cabina utilajului
  • antenele GNSS - montate pe cabina utilajului
  • unitatea de control – montată în cabina utilajului
  • software cloud – pentru ușurință în transmiterea și realizarea proiectelor

 

Senzorii

Senzorii dezvoltați de Unicontrol transmit continuu informația, păstrând acuratețea procesului de lucru și informând utilizatorul rapid despre orice schimbare a poziției bratelor, utilajului sau cupei. Senzorii acoperă toate mișcările utilajului : mișcările brațului, ale cupei, rotirea utilajului sau cupei, înclinări, etc. Unicontrol3D suportă toate tipurile de excavatoare (swing boom, dual boom, tilt rotator etc) senzorii fiind dedicati fiecarei componente. Pantele și adancimile sunt actualizate în mod continuu, rezultand un proces de lucru rapid și precis.

 unicontrol-sensors_400

Antenele GNSS

Dotat cu un receptor GNSS cu două antene,Unicontrol3D asigură poziționarea în timp real, rapid și fără erori, crescând productivitatea.

 unicontrol-antene_400

Tableta

Dotat cu o tabletă utilizând sistemul de operare Android, cu conexiune Wireless și ecran de tip touch-screen, Unicontrol3D asigură un flux de lucru intuitiv, rapid și flexibil. Interfața simplă asigură un acceș facil la meniuri și datele proiectului – doar cu câteva atingeri ale ecranului și utilajul este gata pentru realizarea proiectului dorit. Având astfel tot proiectul la dispoziție și toată tehnologia necesară, tableta cu capacitate de conectare wireless este construită pentru o viață de lungă durată în șantier.

 unicontrol-tableta_400

Fluxul de date

Utilizând o soluție software bazată pe cloud, utilizatorul poate încărca fișierele proiectului, poate partaja și actualiza datele proiectului. Posibilitatea de a transfera datele între utilaj și stațiile de lucru ale proiectantului în timp real, permite accesul facil la proiectul actualizat, indiferent de locația proiectului.

 

 

DOCUMENTE
  Specificatii tehnice
Specificatii tehnice
 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

 

Solutii de ghidare a utilajelor in construcții

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..