loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

Quantum Systems TRON F9 integrat cu Yellow Scan LIDAR

 

180615_600x400_spc_lidar_600

 https://www.quantum-systems.com

YellowScan Core System - Surveyor Ultra, integrat în TRON

- Senzor Multi-echo LiDAR, receptor GNSS PPK dublă frecvență, unitate IMU calibrată, baterie, cabluri de alimentare și descărcare date, soft pentru procesarea norilor de puncte.

maxresdefault_1_1280

 

Ușor de montat

O apăsare de buton este îndeajuns pentru ca TRON să fie gata de lucru. Telecomanda are un ecran clar și concis care permite realizarea lucrărilor rapid. TRON și telecomanda lucrează împreună pentru realizarea ușoară a proiectul dumneavoastră. Mulțumită designului VTOL Quantum implementant și a tehnologiilor avansate utilizate, investiția dumneavoastră nu este niciodată în pericol la aterizare sau decolare.

 

Cel mai lung timp de zbor din clasa sa

Abilitatea de a schimba automat de la zbor pe verticală la zbor pe orizontală face ca TRON să aibă cea mai mare durată de zbor pentru o dronă din clasa sa. Utilizând un design special al motorului din spatele fuselajului, permite ca TRON să zboare mai mult decât orice altă dronă similară, având un consum mic de energie.

 

Senzori performanți si rezultate pe măsura așteptărilor dumneavoastră

Ne-am asigurat că senzorii integrați sunt protejați împotriva șocurilor și că SD Cardul este ușor accesibil din exterior. Și senzorii și memoria sunt alimentați de bateriile din TRON, air acurateţea măsurătorilor este asigurată prin sitemul performant de înregistrare simultană a poziției în momentul efectuării fotografiilor. Combinația performantă hardware/software asigură o precizie ridicată și cele mai bune rezultate.

 

Decolare/Aterizare verticală - Zbor orizontal

Combinând performanțele VTOL (Decolare/Aterizare verticală) cu cele ale zborului de tip avion, transformă TRON într-un sistem ușor de utilizat, flexibil în utilizare în condiții diverse și posibilitatea de a acoperii suprafețe mari spre deosebire de multicoptere. Combinând avantajele multicopterelor cu cele ale dronelor tip aripă, TRON reprezintă un sistem robust, conceput de la început pentru performanță în utilizare. TRON este cel mai compact si ușor de utilizat UAV la ora actuală!

 

 

Design performant

Am proiectat TRON astfel încât să respecte toate cerințele cerute de profesionisti. Am pronit de la idea că performanța trebuie să fie accesibilă tuturor. Astfel se pot vedea rezultatele în fiecare detaliu, pornind de la integrarea componentelor electrice, containerul pentru senzori și aspectul exterior al TRON. Într-un cuvânt Inginerie Germană!

 

Spatiu mic de utilizare

TRON vine "Ready to fly" într-o cutie de transport ce oferă spațiu suficient pentru toate opțiunile adaugate : senzor, pachet suplimentar baterii, tablet PC, dronă. Dimensiunile cutiei de transport (102x83x27cm) permit transportul și depozitarea foarte ușor.

 

TRON este platforma perfectă pentru orice tip de aplicație industrală în domeniile agriculturii, forestier, minier și reconstrucție 3D, căi de comunicații, electricitate, etc.

 Specificaţii tehnice

Greutate maximă

14 kg

Timp de zbor

 

Distanță maximă / Suprafață acoperită

 90 km = 700 ha

Distanța până la care poate fi controlat prin RC

< 2 km (1.24 mi)

Greutate maximă încărcătură

< 2Kg

Viteza de croazieră

60-90 km/h

Rezistența la vântul măsurat la sol

 6 m / s (4 BFT or 11.7 kn)

Deschidere aripi

3,5 m

Cutie de transport

 1775x325x428 mm

 

Quantum Systems Trinity F90+- un sistem VTOL ideal pentru aplicatii topografice si agricultura inteligenta

 

f90_950

 

Ușor de montat

O apăsare de buton este îndeajuns pentru ca Trinity să fie gata de lucru. Telecomanda are un ecran clar și concis care permite realizarea lucrărilor rapid. Trinity și telecomanda lucrează împreună pentru realizarea ușoară a proiectul dumneavoastră. Mulțumită designului VTOL Quantum implementant și a tehnologiilor avansate utilizate, investiția dumneavoastră nu este niciodată în pericol la aterizare sau decolare.

Cel mai lung timp de zbor din clasa sa

Abilitatea de a schimba automat de la zbor pe verticală la zbor pe orizontală face ca Trinity să aibă cea mai mare durată de zbor pentru o dronă din clasa sa. Utilizând un design special al motorului din spatele fuselajului, permite ca Trinity să zboare mai mult decât orice altă dronă similară, având un consum mic de energie.

Senzori performanți si rezultate pe măsura așteptărilor dumneavoastră

Ne-am asigurat că senzorii integrați sunt protejați împotriva șocurilor și că SD Cardul este ușor accesibil din exterior. Și senzorii și memoria sunt alimentați de bateriile din Trinity, air acurateţea măsurătorilor este asigurată prin sitemul performant de înregistrare simultană a poziției în momentul efectuării fotografiilor. Combinația performantă hardware/software asigură o precizie ridicată și cele mai bune rezultate.

Decolare/Aterizare verticală - Zbor orizontal

Combinând performanțele VTOL (Decolare/Aterizare verticală) cu cele ale zborului de tip avion, transformă Trinity într-un sistem ușor de utilizat, flexibil în utilizare în condiții diverse și posibilitatea de a acoperii suprafețe mari spre deosebire de multicoptere. Combinând avantajele multicopterelor cu cele ale dronelor tip aripă, Trinity reprezintă un sistem robust, conceput de la început pentru performanță în utilizare. Trinity este cel mai compact si ușor de utilizat UAV la ora actuală!

Design performant

Am proiectat Trinity astfel încât să respecte toate cerințele cerute de profesionisti. Am pronit de la idea că performanța trebuie să fie accesibilă tuturor. Astfel se pot vedea rezultatele în fiecare detaliu, pornind de la integrarea componentelor electrice, containerul pentru senzori și aspectul exterior al Trinity. Într-un cuvânt Inginerie Germană!

                                 Specificaţii tehnice

Greutate maximă

 5.0 kg (11.0 lbs)

Timp de zbor

90 min

Distanță maximă / Suprafață acoperită

 100 km = 700 ha (62mi=1730ac)

Distanța până la care poate fi controlat prin RC

5-7.5 km (3.1-4.7 mi)- in conditii optime de zbor

Greutate maximă încărcătură

Max. 700g (1. 54 lbs)

Viteza de croazieră

17 m / s (33 kn)

Rezistența la vântul măsurat la sol

 Pana la 7 m / s (13.6 kn)

Rezistența la vântul in timpul zborului

12 m / s (23.3 kn)

Rezistența la temperaturi

-12 °C to 50 °C (10.4 °F to 122 °F)

Deschidere aripi

2.394 m (7.48 ft)

Cutie de transport

 1002 x 830 x 270 mm (39.4 x 32.7 x 10.6 inch)

DOCUMENTE
  

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..