Quantum Systems - Trinity (Drona topografie si agricultura)

TRINITY combina eficienta si flexibilitatea intr-un pachet de dimensiuni reduse. Rezultatul este cea mai mica drona cu aripa fixa si capabilitate de decolare si aterizare verticala disponibila pe piata.

 

Viteza de croaziera: 60 km/h

Timp de zbor: 60 min

Greutatea incarcaturii: 0.5 kg

Anvergura aripilor: 2.5 m

 

Ușor de utilizat

O apăsare de buton este îndeajuns pentru ca Trinity să fie gata de lucru. Telecomanda are un ecran clar și concis care permite realizarea lucrărilor rapid. Trinity și telecomanda lucrează împreună pentru realizarea ușoară a proiectul dumneavoastră. Mulțumită designului VTOL Quantum implementant și a tehnologiilor avansate utilizate, investiția dumneavoastră nu este niciodată în pericol la aterizare sau decolare.

 

Cel mai lung timp de zbor din clasa sa

Abilitatea de a schimba automat de la zbor pe verticală la zbor pe orizontală face ca Trinity să aibă cea mai mare durată de zbor pentru o dronă din clasa sa. Utilizând un design special al motorului din spatele fuselajului, permite ca Trinity să zboare mai mult decât orice altă dronă similară, având un consum mic de energie.

 

Senzori performanți si rezultate pe măsura așteptărilor dumneavoastră

Ne-am asigurat că senzorii integrați sunt protejați împotriva șocurilor și că SD Cardul este ușor accesibil din exterior. Și senzorii și memoria sunt alimentați de bateriile din Trinity, air acurateţea măsurătorilor este asigurată prin sitemul performant de înregistrare simultană a poziției în momentul efectuării fotografiilor. Combinația performantă hardware/software asigură o precizie ridicată și cele mai bune rezultate.

 

Decolare/Aterizare verticală - Zbor orizontal

Combinând performanțele VTOL (Decolare/Aterizare verticală) cu cele ale zborului de tip avion, transformă Trinity într-un sistem ușor de utilizat, flexibil în utilizare în condiții diverse și posibilitatea de a acoperii suprafețe mari spre deosebire de multicoptere. Combinând avantajele multicopterelor cu cele ale dronelor tip aripă, Trinity reprezintă un sistem robust, conceput de la început pentru performanță în utilizare. Trinity este cel mai compact si ușor de utilizat UAV la ora actuală!

 

Design performant

Am proiectat Trinity astfel încât să respecte toate cerințele cerute de profesionisti. Am pronit de la idea că performanța trebuie să fie accesibilă tuturor. Astfel se pot vedea rezultatele în fiecare detaliu, pornind de la integrarea componentelor electrice, containerul pentru senzori și aspectul exterior al Trinity. Într-un cuvânt Inginerie germană!

 

Dimensiuni mici

Trinity vine "Ready to fly" într-o cutie de transport care oferă spațiu suficient pentru toate opțiunile adaugate : senzor, pachet suplimentar baterii, tablet PC, dronă. Dimensiunile cutiei de transport (102 x 83 x 27 cm) simplifica transportul și depozitarea. Trinity este platforma perfectă pentru orice tip de aplicație industrală în domeniile: agricultura, forestier, minier și reconstrucție 3D, căi de comunicații, retele electrice, etc.

 

Specificatii tehnice

 

Greutate maximă

4.5 kg

Timp de zbor

60 min

Distanță maximă / Suprafață acoperită

70 km = 500 ha

Distanța până la care poate fi controlat prin RC

< 2 km

Greutate maximă încărcătură

550 g

Viteza de croazieră

17 m/s

Rezistența la vântul măsurat la sol

6 m/s

Deschidere aripi

2.394 m

Cutie de transport

1002 x 830 x 270 mm