Quadrocopter senseFly Albris (DRONA)

albris-onboard_940

3 motive pentru a alege albris

1 zbor, 3 tipuri de imagini

Cu albris puteti trece de la captura video la vederea in infrarosu si fotografiere in timpul unui singur zbor, fara a fi nevoie sa aterizati pentru a schimba camera foto. Campul vizual nu este obstructionat pe intregul interval de miscare verticala de 180°, cea ce permite captura imaginilor clare si stabilizate in directia inainte, deasupra si dedesubtul dronei.

Control avansat

albris integreaza cinci senzori duali pozitionati in jurul dronei. Acestia ofera toate informatiile necesare pentru a controla aparatul in apropierea structurilor si suprafetelor, pentru a obtine rezolutii sub-milimetrice ale imaginilor (fara problemele de miscare cauzate uneori de zoom chiar si in spatii inchise).

Selectati modul de zbor

albris ofera flexibilitate totala in privinta modului de zbor. Selectati modul cel mai potrivit pentru proiectul dumneavoastra: o misiune autonoma de cartografiere, ghidata prin GPS, sau un zbor interactiv ScreenFly cu video live. Sau incepeti in modul de cartografiere si treceti in modul "live" in orice moment.

 

03-triplehead-albris_907

Albris este o platforma cu senzori multipli si ofera cel mai larg camp vizual al camerei foto dintre dronele civile. Camera foto complet stabilizata TripleView permite tranzitia dintre imagini HD video si termoviziune in timpul zborului, in plus puteti captura fotografii de inalta rezolutie. Toate aceste date pot fi salvate pentru analiza ulterioara fara a fi nevoie sa aterizati. 

Montura TripleView ofera un interval de miscare verticala de 180°, zoom digital 6x, stabilizare gimbal activa si multumita designului albris, un camp vizual fara obstructii. albris poate obtine o valoare GSD de pana la 1 mm la o distanta de 6 m.

n04-albris-on-flying_1920

 


Selectati modul de zbor care se potriveste proiectului dumneavoastra

05-plan-emotionx_572

Complet autonom: Doriti sa cartografiati o zona mica, cum ar fi o fabrica sau un santier, direct de deasupra? Sau un obiect de interes cum ar fi o cladire sau un turn? In acest caz selectati misiunea autonoma.

Aceasta misiune este potrivita pentru: cartografiere 2D de inalta rezolutie, cartografiere 3D a cladirilor, monitorizarea santierelor, cartografiere agricola si arheologica.

Modul interactiv ScreenFly: Doriti sa efectuati o inspectie in timp real? Utilizati controlerul albris ScreenFly pentru o misiune interactiva asistata.

Aceasta misiune este potrivita pentru: inspectia si documentarea structurilor, detectarea crapaturilor/defectelor, analiza panourilor solare, inspectarea turnurilor, etc.

 

DOCUMENTE
  senseFly-Survey-360

Pentru mai multe detalii despre Quadrocopterul Sensefly Albris va rugam sa ne contactati.