loading
0311035348 / 0311035349 • office@cadsolutions.ro

Promotie Controller H3 Plus cu SurvX- 1000 euro fara TVA

H3 Plus este un controler profesional de nouă generație care rulează pe Android
 1300 euro fara TVA redus la 1000 euro fara TVA
 

Oferă capabilități ale smartphone-ului de ultimă generație, combinat cu o calitate profesională robustă si tastatura alfanumerică care oferă flexibilitate pentru lucrările de teren.

Dispozitivul este rezistent la apă și rezistență la cădere de 1,5 m. Cadrul H3 Plus este din aliaj de magneziu, care este atât ușor, cât și puternic. Datele dvs. vor fi protejate.

În plus, bateria Li-ion de 6500 mAh îndeplinește necesarul de timp de lucru îndelungat. Protejate și sigure, sloturile pentru carduri SD și SIM sunt amplasate sub baterie și în interiorul ușii bateriei.
Adoptarea diferitor senzori, cum ar fi barometre, NFC, giroscop, compas E, senzor G, etc. Modulul de rețea puternic poate oferi opțiuni multiple și experiență perfectă a conexiunii net de mare viteză. Slotul dual card SIM va

răspunde nevoilor utilizatorilor. Bluetooth V4.0 de nouă generație, precum și modulul WIFI face ca intervalul de lucru să fie de 10 - 8 ore conexiune continuă.
H3 Plus poate fi configurat cu Bluetooth, WiFi, Cameră foto, GPS. Există chiar și opțiuni suplimentare, cum ar fi cititorul de coduri de bare.

h3_plus_2_554

 

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

 

Aboneaza-te la newsletter

Veti primi informatii despre produsele noi, promotii si update-uri pentru software..