ProgeCAD 2019

Cel mai bun program CAD DWG, alternativa pentru AutoCAD®!

progeCAD 2019

 

 

progeCAD 2019, cu cel mai recent motor IntelliCAD, este un program CAD 2D/3D, DWG/DXF nativ, care ofera managementul imaginilor raster georeferentiate, rendare 3D fotorealista cu suport pentru materiale si iluminare, vectorizator, creare si editare solide ACIS, mii de blocuri 2D si 3D, export PDF si DWF, convertor PDF-DWG, 3D PDF, pluginul 3D Easy Arch si multe altele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati in progeCAD 2019

NOUA RENDARE AVANSATA

Noul motor de rendare permite crearea rapida de imagini realiste ale modelelor dumneavoastra, utilizand scene, materiale pre-setate, configuratii de lumini si posibilitatea de a adauga lumini si materiale create de utilizator.

 

IMPORT SHAPE

Importati fisiere SHAPE (ESRI) cu geometrie si atribute in desene DWG. Comenzi specifice permit introducerea geometriei, managementul culorilor si layerelor, controlul dinamic al datelor

 

EXPORT PDF CU LAYERE

Creati fisiere PDF de calitate din desene, (inclusiv layere). progeCAD Professional creaza fisierele PDF cu aceeasi structura a layerelor existenta in desen. Layerele pot fi apoi activate sau dezactivate in PDF utilizand Adobe Reader.

 

EDITOR TEXT IN LOCATIE

Noul editor permite editarea textului direct in desen. Proprietatile textului sunt controlate prin Ribbon/Bara de unelte a editorului de text.

 

Nor de puncte

Impreuna cu formatele de fisiere standard (PCG sau ISD) acum puteti importa si nori de puncte in formate cum ar fi XYZ, PLY si LAS.

 

Comanda Superhatch

Creati modele de hasuri din imagini, blocuri, referinte externe (xref).

 

CONTROLUL LUMINOZITATII OBIECTELOR

Management avansat al elementelor cu control automat al luminozitatii obiectelor din layerele blocate si in referinte externe (xref), precum si a elementelor ne-editabile in blocuri.

 

CORECTIA PERSPECTIVEI IMAGINII

Multumita noului plugin introducerea imaginilor si fotografiilor este usoara si intuitiva, cu posibilitatea de a corecta perspectiva acestora prin sistemul multi-punct.

 

ALTE OPTIUNI NOI...

Izolati si ascundeti obiectele, export PDF optimizat, management imbunatatit al obiectelor acoperite, noi unelte expres, selectarea solidelor 3D prin meniul contextual, comenzile VPmax-VPmin pentru o manipulare mai buna a vederilor in Layout.

 

Addonul 3D EasyArch

Acest plugin pentru proiectare arhitecturala parametrica creste productivitatea in crearea planurilor de etaj. Pluginul lucreaza in 2D si 3D, genereaza pereti parametrizati, usi, ferestre, scari in doar cativa pasi, de asemenea furnizeaza o librarie de blocuri dinamice pentru proiectare interna.

 

Convertor PDF - DWG

Acest modul permite conversia fisierelor PDF in desene DWG CAD editabile, cu suport pentru layere.

Liniile, formele si textele sunt editabile cu progeCAD la fel ca si obiectele CAD originale. Multumita acestei unelte desenele originale nu sunt necesare pentru a importa detalii din cataloage PDF si manuale, proiecte existente si desene in progeCAD.

 

Partajarea fisierelor DWG - DXF

Partajarea datelor in formatele de fisiere DWG/DXF cu colegii si clientii care utilizeaza AutoCAD® sau alte programe CAD compatibile DWG.

Formatul DWG nativ asigura un nivel inalt de compatibilitate cu fisierele DWG AutoCAD®pana la versiunea 2019.

 

Layere default

Configurati progeCAD cu layere default pentru a plasa automat dimensiunile si testele in layerul corect.

 

Export PDF 3D

progeCAD include modulul de conversie 3D PDF pentru exportul desenelor DWG/DXF in fisiere 3D PDF cu un singur click. Permite crearea unui fisier PDF adobe standard cu continut dinamic 3D inclus. Exportul PDF 3D permite partajarea datelor cu oricine oriunde pe glob intr-un mod simplu si inovativ si colaborarea cu profesionistii in proiectare precum si cu utilizatorii care nu utilizeaza software CAD. Pentru a deschide fisierele PDF 3D aveti nevoie doar de versiunea gratuita a Adobe Reader.

 

Vectorizator

Addonul Raster-Vector poate fi utilizat pentru a converti rapid imaginile sau desenele scanate in reprezentare vectoriala.

Modulul incarca cele mai comune formate de imagine, modifica grosimea liniilor, detecteaza limitele, creaza vectori din liniile procesate si exporta rezultatul in formatul CAD DXF.

 

Managerul librariei de blocuri

progeCAD integreaza modulul pentru managementul blocurilor cu peste 20000 de blocuri 2D/3D pentru arhitectura (interior/exterior), mecanica ANSI-ISO si DIN-ISO, profile otel, simboluri electrice IEC si ANSI, mobilier 3D (baie, bucatarie, dormitor, camera de zi, birou), simboluri hidraulice si pneumatice. Modulul iCADLib permite de asemenea manipularea librariilor cu blocuri DWG si SAT ale utilizatorilor.

 

 

Pentru mai multe informatii despre ProgeCAD 2019, va rugam sa ne contactati.